top of page

INGREDIËNTEN

Onze ingrediënten zijn grotendeels biologisch of komen uit de buurt. Maar we zijn liever eerlijk over de milieu-impact van suiker, boter en room. Die is helaas best groot. Daarom kiezen we onze ingrediënten heel bewust.

Suiker

Er wordt heel veel suiker verbouwd in Nederland maar die is niet biologisch. Als we per sé biologische suiker willen gebruiken moeten we dit importeren.

 

Dat vinden we krom. Daarom kiezen we voor niet-biologische suiker uit de buurt in plaats van biologische suiker van ver.

"Biologisch zuivel is beter voor de koeien, de weilanden en de omgeving. Trouwens ook voor je gezondheid. Maar laten we niet doen alsof je karamelsaus eet voor de gezondheidsvoordelen."

Boter

We werken met biologische boter uit het Weerribben gebied. Deze boeren zijn al sinds de jaren 80 biologisch gecertificeerd en zijn altijd bezig om te kijken of ze kunnen verbeteren.

Room

De room die we gebruiken voor Suboro komt uit Enschede, van een boer die al meer dan 30 jaar biologisch werkt.

CARAMEL, DONE WELL.

Bewuste keuze filosofie

Suboro wordt gemaakt van echt lekkere, pure ingrediënten. Ingrediënten waar je zelf ook mee zou koken. 

Als je zin hebt in iets zoets, kies dan bewust iets dat écht lekker is. Dat is de bewuste keuze filosofie van Suboro. Als je het doet, doe het dan goed. Op diezelfde manier selecteren wij de ingrediënten waar we mee werken.

Contact

We horen graag van je! Hier zijn verschillende manieren waarop je contact met ons kunt opnemen:

  • Instagram
  • Facebook

Stuur ons rechtstreeks een berichtje! 

Social Media

We werken graag met bijzondere winkels, die net zoveel liefde voor hun producten hebben als wij voor Suboro. Willen jullie Suboro toevoegen aan jullie winkel? Mail naar winkel@suboro.nl

Zakelijk

Heb je hulp nodig met een bestelling of vragen over ons product? Stuur een e-mail naar winkel@suboro.nl

Klantenservice

Glucosestroop

Glucosestroop is vloeibare druivensuiker. We gebruiken het omdat het de structuur van onze sauzen lekkerder maakt. In verhouding gebruiken we er erg weinig van, omdat de smaak minder lekker is dan die van suiker. Onze glucosestroop komt ook uit Nederland.

Chocola

De chocola voor Suboro Chocola is een fairtrade chocolade van een Belgische chocolatier. Het is een mix van cacaobonen samengesteld uit: Ivoorkust, Ghana en Ecuador.

Vanille

We zijn trots op onze vanille, een biologische vanilleboon uit Madagaskar. In Suboro Vanille zul je gegarandeerd het vanillemerg zien zitten.

bottom of page