Kinderdroom
Als kind droomde Thomas, oprichter van Suboro, er al van om een eigen snoepfabriek te beginnen. Je zou misschien denken dat zo'n droom afneemt als je ouder wordt, maar dat blijkt niet altijd zo te zijn. Na een lange tijd is deze passie uitgemond in de perfecte karamelsaus.
Daar is karamelsaus als topping niet weg te denken uit de toetjes keuken en maken ze het nog op de echte ouderwetse manier.
Na dat te hebben geproefd dachten we: waarom hebben wij dat niet in Nederland?
Een onderzoek leverde een teleurstellend resultaat op met niet meer dan wat flessen suikerwater met aroma’s, palmolie of gecondenseerde melk die voor karamelsaus door moesten gaan.
Onze ijsjes, pannenkoeken, koffie, ontbijt en toetjes verdienen toch veel beter?"
Als je een ijsje, pannenkoek, dessert of andere guilty pleasure nóg lekkerder kan maken, dan laat je die kans niet liggen.
In Zweden hebben ze dit al lang door.
Duizend jaar karamel
Karamel werd zo’n duizend jaar geleden ontdekt. Eerst werd het vooral medicinaal gebruikt, maar al snel kwam men er achter dat het ook heel lekker is!
Sindsdien is de populariteit van gebrande suiker de wereld over gereisd, en vind je het terug op ieder continent. Je zou dus kunnen zeggen dat Suboro ontstond op de millenniumviering van de karamel!
Duizend jaar karamel
Karamel werd zo’n duizend jaar geleden ontdekt. Eerst werd het vooral medicinaal gebruikt, maar al snel kwam men er achter dat het ook heel lekker is!
Sindsdien is de populariteit van gebrande suiker de wereld over gereisd, en vind je het terug op ieder continent. Je zou dus kunnen zeggen dat Suboro ontstond op de millenniumviering van de karamel!
Duizend jaar karamel
Karamel werd waarschijnlijk zo’n duizend jaar geleden ontdekt. Eerst werd het vooral medicinaal gebruikt, maar al snel kwam men er achter dat het ook heel lekker is! Sindsdien is de populariteit van gebrande suiker de wereld over gereisd, en vind je het terug op ieder continent. Je zou dus kunnen zeggen dat Suboro ontstond op de millenniumviering van de karamel!
Au beurre salé
Het verhaal gaat dat de chocolatier Henri Le Roux uit Bretagne in 1970 voor het eerst zoute boter in zijn receptuur verwerkte. Hij wilde zich onderscheiden van de lokale concurrentie en veranderde daarmee de smaak van karamel voor goed.
Contact
We horen graag van je! Hier zijn verschillende manieren waarop je contact met ons kunt opnemen:
Heb je een toffe winkel of een mooi restaurant en wil je Suboro op de kaart of in je schap. Neem contact op via: verkoop@suboro.nl
Zakelijk
Hulp nodig met een bestelling of vragen over ons product? Stuur een e-mail naar winkel@suboro.nl