top of page

De eerste èchte karamelsaus van Nederland, gemaakt van de mooiste ingrediënten.

Bij Suboro begon alles met een simpel verlangen: om de echte smaak van karamel naar Nederland te brengen. Het viel ons op dat, in tegenstelling tot onze Scandinavische buren die ons inspireerden, er hier geen echte, authentieke opties waren. En dat vonden we zonde. Want met een land dat bekend staat om haar prachtige weilandschappen en zuivel zou het die wel verdienen. 

 

We wijden ons toe aan de traditionele methode van karamel maken. Ons vertrekpunt is klassieke karamel; de combinatie van suiker, boter en room is wat ons betreft moeilijk te verslaan. Vandaar onze naam. 

SUBORO

schaduw
schaduw
schaduw
Suboro Karamelsaus
Suboro Karamelsaus
Suboro Karamelsaus
ingredienten Suboro Karamelsaus

De mooiste ingrediënten: bewuste keuzes die leiden tot plezier.

Bij Suboro gebruiken we de mooiste ingrediënten voor onze sauzen. We zijn trots op onze ingrediëntkeuzes, waarbij smaak en minimale millieu-impact voorop staan. 

Wij geloven dat smaak voortkomt uit kwalitatieve, pure, maar vaak simpele ingrediënten. Daarvoor zijn geen smaakversterkers of andere toevoegingen nodig. 

 

We produceren lokaal en werken uitsluitend met biologische zuivel, afkomstig van boeren die al ruim 30 jaar biologisch werken. Voor hen geen trend, maar een bewuste keuze die de natuur bevordert en het welzijn van hun koeien waarborgt.

Tegelijkertijd kiezen we voor niet-biologische suiker, simpelweg omdat dit uit het buitenland moet komen.  Omdat het gaat om relatief grote volumes en we in Nederland prachtige suikerbiet velden hebben, houden we het liever lokaal. 

We bieden gemak zonder in te leveren op kwaliteit en zullen nooit consessies doen op onze ingrediënten. Dat is een belofte. 

INGREDIËNTEN

Contact

We horen graag van je! Hier zijn verschillende manieren waarop je contact met ons kunt opnemen:

  • Instagram
  • Facebook

Stuur ons rechtstreeks een berichtje! 

Social Media

We werken graag met bijzondere winkels, die net zoveel liefde voor hun producten hebben als wij voor Suboro. Willen jullie Suboro toevoegen aan jullie winkel? Mail naar winkel@suboro.nl

Zakelijk

Heb je hulp nodig met een bestelling of vragen over ons product? Stuur een e-mail naar winkel@suboro.nl

Klantenservice

bottom of page